Cégünkről


Az ÖkoEnergia Program Kft.-t abból a célból hoztuk létre, hogy magyarországi intézményekhez, cégekhez és magánszemélyekhez segítsük eljuttatni azokat az egyszerű, energiamegtakarítást eredményező ötleteket és technológiákat, melyekkel az ingatlanok üzembentartási költségeit csökkenteni lehet.

A jövőt most alkotjuk. Abban hiszünk, hogy a megújuló energiaforrások bevezetése előtt az energiapazarlások feltérképezése és csökkentése az első lépés. Nem a megszokottról vagy a komfortról való lemondást szeretnénk szorgalmazni, hanem olyan egyszerű,
de hatékony megoldások és ötletek alkalmazására inspirálni, melyekkel a takarékosság könnyedén kivitelezhető. Mindenki számára fontos, hogy a havi energiaköltségek mekkora összeget tesznek ki. Programunk első lépéseként víztakarékos eszközöket és kapcsolódó szolgáltatásokat kínálunk, amelyek segítségével számottevően és hosszútávra csökkentheti havi kiadásait.

Az ÖkoEnergia Program Kft. a német R.C. Mannesmann GmbH speciális víztakarékossági termékeinek kizárólagos magyarországi forgalmazója.

Német minőség, precizitás, hosszú távú költségcsökkentés.

Szeretettel tájékoztatjuk Önt, hogy üzletet nyitottunk Buda legbensőségesebb bevásárlóközpontjában, a Budagyöngyében, ahol a legújabb és a már ismert víztakarékos eszközöket kínáljuk.
Víztakarékos termékeinkre 5% FlexKom törzsvásárlói kedvezmény igénybe vehető az üzletben.

Az ÖkoEnergia kiskereskedelmi üzletében a Budagyöngye bevásárlóközpontban 5% FlexKom kedvezményt biztosít, mely azonnali jóváírásként megjelenik a vásárló telefonján és 2014. júliustól Magyarországon is felhasználható, levásárolható bármely FlexKom elfogadóhelyen. A FlexKom 19 országban van jelen, az elfogadóhelyek száma ugrásszerűen növekszik.

Még nem FlexKom tag? Regisztrálhat itt vagy üzletünkben és máris érvényesítheti a kedvezményt.
A regisztráció menete:
1. Töltse le a FlexKom ingyenes Flex-App alkalmazását az App Store-ból vagy a Google Play áruházból
2. Az alkalmazás megnyitása után a narancssárga “QR kód beolvasása” gomb segítségével olvassa be az itt látható QR kódot
3. Sikeres beolvasás után töltse ki a személyes adatait a megjelenő adatlapon
4. Véglegesítse regisztrációját az E-mailben vagy SMS-ben kapott 4 számjegyű PIN kód és e-mai címe újbóli beírásával, az ÁSZF elfogadásával
5. Sikeres regisztráció esetén megnyílik az applikáció és a “Fiók” = “Account” alatt Önnek máris 2 Euro (kb. 610 Ft) értékű ajándék FlexMoney van a számláján.
6. Keresse meg a térképen a FlexKom partnerüzleteket (“Saját környezet” = “Around me”), ahol elköltheti egyenlegét és további kedvezményeket gyűjthet Párizstól Budapestig, vagy akár Las Vegasban.
7. Most már Ön is megajándékozhatja barátait, ismerőseit 2 Euróval és a FlexKom kínálta lehetőségekkel a saját QR kódja segítségével: “Ismerősök keresése” = Recruit friends” !

Várjuk Önt, látogasson el hozzánk hétköznap 10-19, szombaton 10-15 óráig!

Címünk: 1026 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 121. földszint AK II.
Telefon: 06 70 4433 467

Comments are closed.