Intézményi referenciák

Lakossági felhasználói tapasztalatok
Lakossági felhasználói tapasztalatok

Dr. Borbély Sarolt

Pleskó Ági, Kecskemét

Sinka Anikó, Pomáz

“2012 januárjában szereltek fel lakásom vízcsapjaira olyan szűrő jellegű szerkezetek, amelyek az átfolyó vízmennyiség szabályozásával a vízfelhasználást hivatottak korlátozni. Az első kellemes meglepetés az volt, hogy a szerkezetek elhelyezése semmilyen piszokkal nem járt, néhány percet vett igénybe és a vízcsapok külleme nem változott, az eszközök gyakorlatilag láthatatlanok. A vízfelhasználás csökkenését nem tudtam megfigyelni, mert a család létszáma akkoriban nőtt, de azt tapasztaltam, hogy a víz lett melegebb. A lakásban cirkokazán szolgáltatja a melegvizet. Bizonyára ismerik azt a problémát, hogy ha erősen megnyitjuk a csapot könnyen gyullad be a kazán, de a víz gyors átfolyása miatt nem melegszik fel eléggé a kifolyó víz. Ilyenkor próbáljuk kicsit visszazárni a csapot, de mire pont elég meleg lenne a víz elalszik a kazán. Mióta fel lettek szerelve a perlatorok nincs szükség erre a játékra, amikor nyitjuk a csapot azonnal beindul a kazán és lényegesen melegebb víz folyik a csapból. Korábban mosogatásra alig volt alkalmas a víz, most hideggel is keverem, hogy ne legyen túl forró. Jó szívvel tudom ajánlani mindenkinek, hogy próbálja ki!”

Koncz Gabriella

“Tisztelt ÖkoEnergia Program Kft.!
Ez év májusában, a lakásomban levő két darab csapra szereltettem fel levegővel dúsító, kisebb áteresztésű vízadagolót. Már az elmúlt időszak alatt is észrevehető a jelentős vízmegtakarítás.
Javasolnám, hogy az ország minden közintézményében, illetve minden új építésben (ház, lakás, társasház) kötelezővé tenném a beépítését.
Az energetikai tanúsítványba beilleszteném az édesvíz optimálisabb felhasználását.”

Görög Márton

“T. ÖkoEnergia!
Hosszú ideig energetikusként dolgoztam, így van fogalmam az energiatakarékosságról.
Sok kicsi sokra megy alapon beruháztam egy-két vízszúrőt, abban a tudatban, hogy biztosan kevesebb lesz a víz- és csatornaszámlám.
Nem csalódtam. Bátran ajánlom minden háztartásnak, kis- és nagyfogyasztónak.
Legjobban egy olyan kombinaáció tetszik, amit a mosogató csaptelepre szerelünk fel.
Vario kétállású vízadagoló, ahol a zuhanyszerű vízsugár 7l/perc és a sima kifolyó vízsugár 5l/perc áteresztésű.”

C. Mihályné

“Tisztelt ÖkoEnergia Program Kft.!
2011. novemberében kerestek meg minket a víztakarékos adagolókkal. Meggyőző mérés után vásároltunk az adagolókból a konyhai, fürdőszobai csapokra és a zuhanyzóra. A társasházban a víznyomása ingadozó, ezért örömmel tapasztaltuk, hogy a konyhai csapon reggel és este egyenletes a vízmennyiség.
Megnéztem az előző év december és január hónap fogyasztását és azt tapasztaltam, hogy a 15 m3 helyett 9 m3 lett az elhasznált víz mennyisége.
Számunkra a legjobb visszajelzés a takarékosság mellett az, hogy a nap bármely szakaszában
kinyitom a csapot egyenletes a víznyomás.”

Barna Tibor

“Kedves Márta,
Kérésére kézzel is megírom véleményem, bízva sikerükben!
Valóban elégedettek vagyunk a felszerelt adagolókkal, jó érzés, hogy kevesebb víz folyik el, csak ajánlani tudom mindenkinek ezt a kis csodát.
Tapasztalatok 3 hónap után:
A normális adagolóhoz képest a vízóra mutatóját éppenhogy tekeri, így azonos vízfelhasználás mellett biztosan csökkenti majd a vízszámlát is. Az éves átalány majd kiadja…
A felszerelés után azonnal meggyőződtünk arról, hogy a vízsugár elegendő és nem különösebben érzékelhető, hogy mennyivel kevesebb víz folyik ki. (fele!)
Mosogatáshoz, kézmosáshoz, gyümölcsmosásra, stb. teljesen jó. Közben pedig a szokásos vízmennyiség fele folyik ki. Egy energiatakarékos lámpához tudnám hasonlítani. Ugyanúgy folyik a víz, közben pedig csak a fele.
A víz esetében is legalább annyira fontos lenne átállni mindenkinek ezekre az adagolókra, mint az energiatakarékos világításra.
Annyi víz folyik, amennyi kell, mégis kevesebb.
További sok sikert kívánok az emberek szemének felnyitásához, sikeres terjesztést!”

Kádár Péter

“2011. december közepén vásároltam egy víztakarékos szűrőt a mosdóm kifolyójára az Ökoenergia Program Kft.-től. Mivel sajnos havonta rendszeresen 12-13 m3 volt mindig a vízfogyasztásunk, kíváncsi voltam, hogy valóban tudnak-e takarékoskodni, ha kipróbáljuk ezt a szűrőt. Azóta eltelt három hónap és a tapasztalatunk már teljesen alátámasztható, ugyanis 13m3-ről lecsökkent a fogyasztásunk havi 10m3-re. További megtakarításban bízva úgy döntöttem, hogy vásárolok egy újabb energiatakarékos szűrőt a mosogatóm csapjára is.”

H. Antalné, Budapest

“A termékkel kapcsolatos tapasztalatom:
A víz díjunk 25-30%-al csökkent az elmúlt 3 hónapban.
Ha valakinek cirkója van, annak nem javaslom a legkisebb átfolyásút.
Mindenkinek jó szívvel ajánlani tudom, már csak a kiszolgálás miatt is!”

Üdv: Rajnai Péter

“Tisztelt ÖkoEnergia Program Kft!
Január első napjaiban járt nálunk egy munkatársuk (1116, Kondorosi út 12/A III. em. 9.), és mondta, hogy jelezzünk vissza, mennyire váltak be a szűrők. (Nálunk a konyhai és fürdőszobai csaptelepen cseréltünk szűrőt, és a zuhanyrózsát cseréltük le.) Kétszer két havi számla átlaga alapján a vízfogyasztásunk 25%-kal csökkent, ami havi 1500 forintos spórolás (6000 helyett 4500).
Egyszóval nagyon beváltak, ezúton is köszönjük szépen!”

Üdvözlettel:Bencsik János

“Az ÖkoEnergia Program Kft által forgalmazott energiatakarékos vízadagolókat családi házunkban felszerelve 60 napig teszteltük.
A felszerelést megelőző egy év átlag napi fogyasztását összehasonlítva a 60 napos tesztidőszak napi átlag fogyasztásával 0,12m3
napi megtakarítást tapasztaltunk.
A vízfogyasztásból és ennek kapcsán a szennyvízelvezetés szolgáltatás díjából évente cca. 29.000.Ft megtakarítás várható.
Ez az összeg fedezi a beruházás költségét, azaz a megtérülési idő 1 év.
A termékre biztosított 5 év garancia mellett, a folyamatos használat feltétlen nyereséget termel a család részére.
Továbbá az el nem használt melegvíz fűtési energiáját is megspóroljuk.
Jó érzés, hogy nem pocsékoljuk a világ egyes részein már nélkülözött tiszta ivóvizet.”

Üdvözlettel: Csikely Ágnes

“Az okoenergia keretein belül vásaroltam vizfogyasztás csökkentőt, amit
bontás nélkül kell rászerelni a csapra.Több hónapos használat után, nagyon
meg vagyok elégedve. Mivel a vizfogyasztás csökkentő felszerelése elött a
napi vizfogyasztásom kb 1000 liter volt, a felszerelés után pedig ez
lecsökkent 750 literre.Tehát a fogyasztás csökkentő beváltotta amit igértek
és ezúton is köszönöm.”

Tisztelettel Kobán György

“Nagyon örülök, hogy megismerhettem az ÖkoEnergia Kft. vízadagolóit és szívből ajánlom őket mindenkinek.
Egyszemélyes háztartásban élek és bár mindig igyekeztem takarékoskodni, a zuhanyozásnál, hajmosásnál és mosakodásnál így is sok vizet elhasználtam. Ráadásul nagyon szeretek sütni-főzni,
és az ételek elkészítésénél is meglehetősen sok víz elfogy. Nemcsak a mosogatásnál, hanem az alapanyagok leöblítésénél és a gyakori kézmosásnál is.
Az energiatakarékos vízadagolók felszerelésével a vízfogyasztásom jelentősen csökkent. Jó érzés, hogy tehetek valamit a környezetem védelméért, és persze annak is örülök, hogy az eddig vízdíjra költött összegek nagyrészét most másra fordíthatom.”

S. Ágnes, Budapest

Comments are closed.